چگونه خطاهای Crawl Errors گوگل وبمستر تولز را رفع کنیم؟

ساخت وبلاگ


خونسردی خودتان را حفظ کنید
خطاهای کراول معمولا قابل پیشگیری نیستند و برای همه پیش می آیند. آموزش سئو تکنیکال همچنین این خطاها سریعا روی عملکرد سئو شما هم تاثیر نمی گذارند و به همین خاطر نیازی به نگرانی بابت این موضوع نیست. البته بهتر است سعی کنید در کوتاه ترین زمان ممکن این مشکلات را برطرف کنید. اینکه تعداد خطاهای کراول شما کم باشد، یک سیگنال مثبت برای گوگل محسوب می شود و نشانه این است که وبسایت شما در وضعیت خوبی قرار دارد. همچنین اگر تعداد خطاهای این بخش کمتر باشد، کاربران هم کمتر با خطاهای مربوط به سرور و سایت مواجه خواهند شد. آموزش سرچ کنسول گوگل را برای شناخت بیشتر این ابزار مطالعه کنید.

اول از همه، تمامی خطاها را به عنوان رفع شده علامت بزنید
ممکن است این توصیه در ابتدای کار کمی خنده دار به نظر برسد، اما با این کار می توانید به شکل منظم تری با خطاهای کراول مقابله کنید. اولین بار که به خطاهای Crawl نگاه می کنید، ممکن است صدها خطای مختلف را مشاهده کنید. پیدا کردن مسیر خودتان از بین این همه خطا ممکن است کار خیلی سختی باشد.

به همین خاطر بهتر است قبل از هرکاری، تمامی خطاها را به عنوان رفع شده علامت بزنید (Mark As Fixed) و سپس از ابتدا شروع کنید. خطاهای Crawl غیرمرتبط دوباره ظاهر نخواهند شد و خطاهایی که رفع کردن آن ها خیلی مهم است ، دوباره در گزارش دیده خواهند شد. پس از اینکه گزارش را به صورت کامل پاک کردید، باید کارهای زیر را انجام دهید.

خطاها را هفته ای یکبار چک کنید
یک روز ثابت را در طول هفته برای بررسی خطاهای کراول انتخاب کنید و هر هفته این بخش را بررسی کنید. به این ترتیب مقدار خطاهای کراول کمتر خواهند شد و به راحتی قابل رفع شدن هستند. به این ترتیب متوجه خواهید شد که کدام خطاها هفته قبل وجود نداشته اند و به راحتی می توانید آن ها را برطرف کنید. البته این خطاها انواع مختلفی دارند که در ادامه تمامی آن ها را بررسی خواهیم کرد:

خطاهای ۴۰۴ کلاسیک
این نوع خطا متداول ترین خطا در سایت های مختلف است و البته برطرف کردن آن نیز خیلی راحت است . در سرچ کنسول می توانید مبدا تمام خطاهای ۴۰۴ را به راحتی پیدا کنید. فقط کافیست روی خطای موردنظر کلیک کنید تا یک پنجره شبیه به عکس زیر برای شما باز شود:

 

لازم به ذکر است که اطلاعات تب Linked From همیشه به روز نیست. ممکن است این صفحه حاوی URLهایی باشد که دیگر وجود ندارند و یا به URL حاوی خطا لینک داده نمی شوند. در این تب گوگل به ما می گوید که خطا را در کدام صفحه پیدا کرده است، نه اینکه در حال حاضر کدام صفحه به آن لینک داده است .

خطاهای ۴۰۴ نیز به انواع مختلفی دسته بندی می شوند که در ادامه تمامی آن ها را بررسی خواهیم کرد:

خطاهای ۴۰۴ ناشی از لینک دهی سایت های دیگر: اگر سایت های دیگر به صفحه ای از سایت شما لینک داده باشند که دیگر وجود ندارد، فقط کافیست با ریدایرکت ۳۰۱ لینک خراب را به آدرس صحیح انتقال دهید.
خطاهای ۴۰۴ ناشی از لینک دهی داخلی یا سایت مپ: در صورتی که لینک اشتباهی که باعث خطای ۴۰۴ شده باشد در سایت خود شما یا سایت مپ آن قرار داشته باشد، به راحتی قابل رفع است . در اینجا نیز شما می توانید از ریدایرکت ۳۰۱ برای انتقال صفحه استفاده کنید. به این ترتیب خطا از بین می رود، اما قدرت لینک به صفحه جدید منتقل می شود.
خطاهای ناشی از جاوا اسکریپت: برخی اوقات با خطاهای عجیبی مواجه می شوید که چندین صفحه مختلف از سایت شما به یک صفحه لینک داده اند. وقتی که بررسی می کنید، متوجه می شوید که این URLها همگی نسبی هستند و در فایل های اسکریپتی مانند تصویر زیر وجود دارند:

آموزش سئو تکنیکال...
ما را در سایت آموزش سئو تکنیکال دنبال می کنید

برچسب : آموزش سئو تکنیکال, نویسنده : mohammadsrc seotechnicaltraining بازدید : 89 تاريخ : دوشنبه 16 خرداد 1401 ساعت: 13:45