صفحاتی که برای جستجوگرها بهینه نشده‌اند

ساخت وبلاگ

این صفحه های‌ میتوانند برای یوزرها وب خیلی موثر و جذاب باشند ولی از معیارهای بهینه سازی (مانند تگ‌های alt،h1، h2 یا این که h3، آموزش سئو تکنیکال تیتر عالی و دیدنی، دسکریبشن مطلوب، کلمه ها کلیدی و…) استعمال‌ نمی‎‌نمایند.

این صفحه های هم در حاصل موتور کاوش، مقام خیر نخواهند داشت.

صفحه های پیوست
این صفحه ها، اکثر وقت ها صفحاتی میباشند که یوزرها‌ میتوانند در زیر ورقه به آن ها دسترسی پیدا نمایند: کاغذ تماس، اطلاعیه‌های حقوقی یا این که مقررات و… مثال‌هایی از این صفحه ها‎اند. حتی چنانچه یوزرها مقداری به سراغ آنها بروند، این صفحه های دربردارنده داده ها حقوقی می‌باشند و حضورشان در وبسایت یکی‌از شرط seo میباشد. خلا این صفحه های بر ارجاع دادن یک تارنما اثر منفی‌ میگذارد.

صفحه های یتیم
این صفحه های به وسیله ربات‌های خزنده به آسانی پیدا نمی‎‌شوند، آکادمی رایا پارس با هیچ پیوند داخلی به بقیه صفحه های تارنما لینک و پیوند داده‌ نمی‎‌شوند و از روش منوی وبسایت هم قابل دسترسی نیستند. آن ها صفحاتی می‌باشند که به نوعی در یک عالم برابر شناورند و به طور تقریب هیچ شانسی برای چشم شدن بوسیله یوزرها ندارند.

طریق‌های مختلفی برای شناسایی what is seo صفحه های یتیم یک تارنما وجود داراست‌. یکی‌از بی آلایش‌ترین‌ این طریق‌ها (مگر اینکه وبسایت شما هزاران ورقه داشته باشد) مقایسه XML نقشه وب سایت شما با گوگل ایندکس‌تان میباشد. (این شاخص را با جستجوی “site: mywebsite.com” در گوگل به دست خواهید آورد)

صرفا کافی میباشد این دو لیست را مقایسه کرده تا صفحه های جان دار در نقشه وبسایت خویش را که در فهرست گوگل نیست، شناسایی فرمایید. بعد از آن شما صرفا بایستی صفحه های یتیمی که پیدا کرده‌اید را با لینک و پیوند‌دهی داخلی به بقیه صفحه های وبسایت‌تان رابطه دهید.

آموزش سئو تکنیکال...
ما را در سایت آموزش سئو تکنیکال دنبال می کنید

برچسب : آموزش سئو تکنیکال, نویسنده : mohammadsrc seotechnicaltraining بازدید : 71 تاريخ : پنجشنبه 10 شهريور 1401 ساعت: 14:37